Je jasné, že to nejde udělat lusknutím prstu. Je potřeba se připravit. Nejdříve je potřeba vymyslet co vlastně budeme vyrábět. Pokud to bude nějaká potravina, je potřeba vyběhat a poté samozřejmě i dodržovat poměrně dost věcí. Nejdříve si musíme rozmyslet, kde budeme vyrábět. Předpokládejme, že výroba začne od jednoho druhu tak, že vám postačí vaše kuchyň. Budete ale potřebovat několik věcí, než začnete.

příprava bagety
Hygiena je základ

Nakreslený plánek, postačí v ruce, musíte doložit na stavební úřad a ti po vás budou chtít i potvrzení od hasičů, elektrikářů a nejspíše i vodáků, že prostory splňují z hlediska bezpečnosti vše, co splňovat mají. S tím vším půjdete na hygienu, ale ta bude pracovat v součinnosti se státní inspekcí. Hygiena vám sice místo prostor schválí, nicméně inspekce vás bude dozorovat. Zdá se vám to složité? No, není to na lusknutí prstu, ale to už jsme si říkali.


Výsledek stojí za to

Musíte si stále představovat, že vaše zboží někdo rozbalí a ochutná, že se u toho ochutnávání bude usmívat a mlaskat blahem, protože mu prostě bude hrozně chutnat. Nehledě na to, že pokud bude chutnat hodně lidem, můžete počítat i s nějakým výdělkem. A o to vám přece jde, nebo ne?

výroba těstovin
Prostory pro začátek nepotřebujete

Neděste se kvůli tomu, že nemáte své zboží kde prodávat. Je jasné, že začít se dá i bez prodejny. Založíte si pohodlně svůj e-shop a prodáváte z domova. Pokud někdo chce a vy se s ním domluvíte, můžete mu jeho objednané zboží vydat i osobně. Nebude ho to stát nic za poštovné a vy se setkáte se svým zákazníkem u vašich vrat.


Vámi vyrobené zboží je vaše vizitka

Pokud chcete prodávat a být oblíbený, tedy aby bylo vaše zboží oblíbené, je potřeba nedělat hned na začátku chyby. Každý je sice děláme, ale na začátku by jich mělo být co možná nejméně. Všechno se dá zvládnout mnohem lépe, když se na chyby připravíte!

Jak se stát výrobcem zboží
Ohodnoťte příspěvek