Mnohdy se snažíte sebevíc, abyste si doma dokázali vytvořit příjemné prostředí, ve kterém byste chtěli sledovat svůj oblíbený pořad v televizi, a nedaří se? Rozsvítíte http://litomericko24.cz/2018/01/12/jeste-stale-muzete-rozsvitit-hvezdu-pro-hospic/ a všechno je pryč. A potmě se Vám také nechce být.

Nebo jste majitelem výstavních prostor? Každý obraz či skulptura je nasvícená, krásně to vypadá, návštěvníci jsou spokojeni a Vy nakonec také, ale! Každý rok se chytáte za hlavu, když v rukách třímáte vyúčtování za spotřebu elektřiny?

V obou případech by to chtělo změnu! Samozřejmě k lepšímu!

Vaším řešením je LED reflektor, který umí obojí:

· nasvítit prostor tak, aby atmosféra byla zachovaná.
· uspořit za svůj provoz tak, abyste se přestali chytat za hlavu.

Sami uvidíte, jaký rozdíl Vás čeká. Vás, který chcete sledovat svůj oblíbený pořad v televizi. Ale také Vás, který propadáte depresím při každém zúčtování. Věřte, že pořízením LED reflektorů nic nepokazíte. Naopak!

Osvětlení doma
Úsporné LED reflektory patří k takovému osvětlení, které umí vytvořit žádoucí atmosféru za málo peněz. Zkusme to vzít pěkně od začátku.
Vy, který chcete atmosféru u televize, už určitě nerozsvěcujete, ale zapalujete si svíčku. Jakpak se Vám pořad sleduje ve světle mihotavého plamínku, který Vám před očima poskakuje? Nebolí Vás oči?
Zkuste si pořídit kvalitní LED reflektor, který nasměrujete na obraz, který visí na zdi před Vámi, nebo za Vámi. Nebo jenom na prázdnou zeď, to je jedno. Co tomu říkáte? To je jiná káva, co? Oči nebolí, ba naopak. Příjemné světlo oku lahodí, pokud je správně nasměrováno, a pokud jste vybral ten správný výkon žárovky. Inu, v praxi je to jiné, než když se o všem jen povídá!
Osvětlení ve výstavní síni
A co Vy? Jakpak by se Vám líbilo mít krásně a příjemně osvětlené obrazy a skulptury i nadále? A přesto za trochu jiných podmínek? Spočítejte si současnou spotřebu elektrické energie, třeba za měsíc, A pak si udělejte imaginární součet spotřeby za LED reflektory, kterými byste nahradil ty stávající. Musíme ještě stále mluvit o tom, jestli je vyměníte?